Stanislav Dutko
CEO/Partner

Stano je hlava a srdce projektu Slovenskej potravinovej manufaktúry. Má na starosti vedenie a celkovú stratégiu smerovania spoločnosti. Disponuje 25 ročnými skúsenosťami v potravinárskom priemysle. Ako obchodný riaditeľ pôsobil v Ryba Košice v čase  jej najväčšieho rastu s ročným obratom 40 mil. eur. Neskôr riadil spoločnosť Tatrakon s.r.o., ktorá má dlhoročnú tradíciu slovenskej konzervárenskej spoločnosti.

Zuzana Ševcová
 Prevádzkový riaditeľ

Zuzana má viac ako 11 ročné skúsenosti z mliekarenského priemyslu a s riadením ľudí. Patrí k úspešným a pracovitým ženám, ktoré sa neboja nástrah podnikania. V roku 2010 založila vlastnú spoločnosť Malý gazda, kde sa vyrábajú kvalitné slovenské jogurty pomaličky zrejúce v skle a dezerty, ktoré nájdete v obchodoch po celom Slovensku. V súčasnosti sa zaoberá vývojom nových produktov a výrobnými procesmi v rámci spoločnosti. Vyštudovala Bankový manažment v Košiciach.

Juraj Puzder
Riaditeľ logistiky a nákupu / Partner

Projekt Gazdovia.sk založil počas štúdia v zahraničí, ktorý mu dodnes napomáha rozširovať vedomosti zo širokej škály aktivít od obchodu až po logistiku. Aj napriek tomu že vyštudoval medzinárodný obchod, dlhodobo ho zaujíma nastavovanie procesov a hľadanie riešení v rámci všetkých otázok, s ktorými sa môže start-up alebo zabehnutá spoločnosť stretnúť. Denne sa venuje implementácii IT do života spoločnosti, číslam, účtovníctvu a nákupu. HORECA a gastro sú jeho srdcovka.

Miroslav Huňady
Obchodný riaditeľ

Miro je stabilným členom tímu na pozícii obchodný riaditeľ. Má 18 ročné skúsenosti v oblasti obchodu potravinárskeho priemyslu. Pracoval pre spoločnosti Ryba Košice a Tauris Group. V Slovenskej potravinovej manufaktúre koordinuje implementáciu predajnej a obchodnej stratégie. Riadi obchodné oddelenie a vedie svoj tím obchodných zástupcov s orientáciou na realizovanie stanovených cieľov.

Ivan Benko
Riaditeľ kontrolingu a IT/externý partner

Vedeniu tímu v oblasti IT a kontrolingu sa venuje 10 rokov.  Disponuje silnými analytickými zručnosťami. Vypracoval sa z IT pracovníka až na riaditeľa informačných systémov a kontrolingu v podniku RYBA Košice a Calmar súčasne. V tejto spoločnosti pôsobil 25 rokov. Na pozícii hlavný analytik vyvinul a zaviedol vlastný softvér. Zároveň úspešne implementoval softvér Baris a manažérsky systém BNS. Vybudoval a riadil kontrolingové oddelenie.

Jana Baková
HORECA/Customers care

Počas štúdia medzinárodných vzťahov v Prahe pracovala v segmente retailu a veľkoobchodu, kde získala skúsenosti v customer care and wellbeing. Po ukončení štúdia ju oslovila práca v oblasti HORECA, kde ako HR manažér  mala starosti viac ako 40 zamestnancov. Aktuálne sa zameriava na HORECA a customer care a spravuje portfólia veľkoobchodných zákazníkov zo segmentu hotelov a reštaurácií. Verí, že tradičné slovenské potraviny nájdu svoje uplatnenie v každej sfére gastra.